1999 GMC Yukon vänder upp men startar inte

Några av de vanligaste orsakerna till varför en 1999 GMC Yukon startar inte lätt kan diagnostiseras och fast, även när fordonet blir över men inte starta . Instruktioner
Motor vevar men startar inte
1

Kontrollera att det finns gas i bränsletanken . Kontrollera och bränslenivå och lägg gas om det behövs . Överväg möjligheten att din bränslemätare är defekt eller gasen i tanken är dålig . Kontrollera bränslefiltret och bränslepumpen . Kolla din instruktionsbok för placeringen av båda komponenterna , men båda ska placeras någonstans längs bränsleledningen . Kontrollera bränslefiltret och bränslepumpen för korrosion , överdriven smuts och lösa delar .
2

Öppna huven och leta reda på tändstiftet . Inspektera tändstiftet för korrosion , fukt och en lös anslutning . Köp en gnista testare och testa tändstiftet för att se till att det ger en stark gnista att tända luft- bränsleblandningen . Byt tändstift om det behövs .
3

Leta kamremmen nära framsidan av motorn . Se till att kuggremmen är fortfarande intakt . Trace kamremmen och se till att den inte är trasig eller , annars skadas . Kontrollera kamaxeln nära toppen av motorn och se till att det inte är överhettad eller skev . Kryp under fordonet och lokalisera den katalytiska omvandlaren , som bör vara belägen utmed avgasröret . Inspektera katalysator för hål eller skador .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129355.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.