Hur man flyttar en bil utan hjul

Flytta en bil utan hjul är en svår uppgift. Det bästa sättet att flytta en bil utan hjul är att dra den längs marken med en vinsch. Du kan dra bilen in i en släpvagn, som du sedan kan använda för att transportera fordonet till önskad plats. Detta projekt är mycket utmanande och farlig, och bör endast prövas av kvalificerad personal. Saker du behöver
3500-kilo vinsch
Tjock Bandstroppar
VINSCHLINA
Stor Skruv-klämmor
tunga kedjor
Trailer
kraftiga arbetshandskar
Large board
Visa fler instruktioner
1

Placera änden av kabeln remmen runt ett stort träd bas. Om du inte har ett träd i närheten, sedan vira kabeln runt en stor post som stöds av armeringsjärn och tunga cement asfaltläggare begravda minst fyra meter i marken. Placera kabelklämma så nära marken som möjligt.
2

griparkopplingen på vinschen upp, samtidigt som du trycker säkerheten spaken nedåt. Detta frikopplar kopplingen så att du kan koppla kabeln.
3

Skruva en stor klämma till båda Dragpunkt under fronten på bilen. Tow punkter är tillverkade av tunga stål bultad till undersidan av bilen. Dra en tung kedja genom båda klämmorna, använd sedan en slutlig klämma för att hålla kanterna på kedjan tillsammans.
4

Fäst kabeln till klämman som håller kedjan ihop ändarna.
5

Skapa en säkerhetsrem att styra kabeln om det går sönder. Kläm en lång bit av bandet till det område där kedjan och kabeln ansluta. Fäst den andra änden av bandet till en tung däck placerad på motorhuven på bilen. Upp trailer
6

linje med fordonets front. Placera en svagt sluttande bräda över metall rampen till släpet för att förhindra skador på undersidan av fordonet.
7

Få inne i bilen och växla transmissionen till neutralläge. Detta kommer att hjälpa fälgarna vända lättare och göra dra processen gå snabbare.
8

Sätt på kraftiga läderhandskar för att skydda händerna. Dra spaken på vinschen att sakta dra bilen framåt. Det kan kräva två personer för att dra i spakarna. Dra långsamt fordonet framåt tills den är inne i trailern. Därifrån kan du flytta bilen till någon plats som du vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129330.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.