Nyttofordonstrailer Riktlinjer

Som med allt som rör fordon , det finns säkerhetsskäl som spelar in med verktyget släp . Med rätt underhåll och följsamhet till grundläggande riktlinjer bör din trailer ge dig år av trogen och pålitlig service . Betydelse

Korrekt underhåll av din släpvagn är den viktigaste riktlinjen . Detta innebär konsekvent kontroll av elektriska och batteri kontakter, raster , hjullager , fjädring och den inre ytan av trailern . Alla dessa faktorer spelar avgörande roller för att garantera säkerheten .
Överväganden

Kom ihåg att din släpvagn inte kan utformas för att väga lika tungt som en annan modell och vice versa . Bestäm styrkan och storleken på din släpvagn ram och de objekt som du förväntar dig att bogsera . En annan viktig del är integriteten av släpvagnens sängen. Kontrollera plank insidan ( om det är trä ) för att urskilja om dess bärförmåga överens med förväntningarna hos dina dragande projekt .
Broms Säkerhet

Om du har en elektrisk broms -system i din trailer , så du kommer antagligen behöva en break- away säkerhet kit som garanterar att om det skumt blir bortkopplad bromsarna fortfarande fungerar . Kontrollera kits batterier , särskilt under vintern . Dessutom , att vara försiktig med nya bromsbackar , att låta dem ställa ordentligt och sedan justera dem för specs specifika för din släpvagn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129327.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.