Hur du ändrar ett batteri i en Ford Ranger Keyless Entry

Ford Ranger är en kompakt pickup som har varit i produktion sedan den först introducerades för 1983 års modell. Ford började erbjuda nyckellösa system för Ford Ranger på 1990-talet. Dessa system lägga bekvämlighet genom att du kan låsa eller låsa upp dörrarna för ditt fordon från upp till 33 meters avstånd. När utbudet av din Ford Ranger keyless inresa sändare minskar, byta batteri för att ha sändaren fungerar igen. Saker du behöver
Plast Quarter
nål-näsa pincett
CR2032 batteri
Visa fler instruktioner
1

Arbete kanten av en fjärdedel in i sömmen på toppen av det nyckellösa sändaren, nära den nyckelring. Vrid kvartalet och tillbaka för att bända isär de två halvorna av sändaren.
2

Bänd den gamla sändaren batteriet från batterifacket med ett par av plast, nål-näsa pincett. Kassera batteriet i din hushållsavfall eller återvinn det om lämpliga faciliteter är tillgängliga.
3

Placera en ny, tre-volts CR2032 litiumbatteri i sändarens batterifack och orientera batteri riktas såsom på insidan av sändaren. Tryck ned batteriet med fingertoppen för att se till att det sitter ordentligt. Undvik att röra fingret på batteripolerna.
4

Rada upp de två halvorna av din Ford Ranger keyless inresa sändare. Applicera tryck på båda halvorna av sändaren för att få dem att knäppa ihop.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129326.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.