Ferrari 308 Tech Tips

Köpa en sportbil är ofta en stor investering. På grund av detta, många människor gör sitt bästa för att hålla sina sportbilar i ursprungligt skick, och detta kräver en hel del underhåll. För en Ferrari 308, det finns flera tech tips för att hålla din bil väl underhållna. Förvaring Tips

Många människor ofta hålla sin Ferrari 308 i garaget under vintern för att undvika extra slitage vintermånaderna kan placera på en bil. När du lagrar din Ferrari, det finns tre saker du kan göra för att undvika problem. För att undvika platt spotting däck, kan du köpa däck kuddar eller overinflate dina däck till 55 till 60 psi. Också använda en gas behandling om din bil kommer att sitta i mer än sex veckor. Detta kommer att hålla din gas färsk längre så att du kan starta din bil efter vintern.

Tredje objektet som du bör fokusera på är batteriet. När du förvarar din Ferrari 308 under en längre tid, ta ut batteriet och få det laddas. Ett urladdat batteri kan orsaka en hel del skador på laddning och start-system och kan orsaka elektriska systemfel. Addera Ferrari 308 Olja Tips

Olja är det som håller din motor igång smidigt. En motor låg på olja kan orsaka kolvarna att smälta och förstöra motorn. På grund av detta, kolla oljan regelbundet och har ett oljebyte var några tusen miles. Kontrollera oljan på Ferrari 308 men är ibland knepigt, men. Med Ferrari 308, kolla oljan inom tre till fem minuter för att stoppa motorn. Efter tre till fem minuter har gått, kommer oljan börjar rinna tillbaka in i vevhuset och du kommer att ha en falsk olja läsning.
Ferrari 308 Koppling Tips
< p> Kopplingen är den del av en manuell växellåda som frikopplar motorn och ger dig möjlighet att växla om. Efter år av användning kan kopplingen på ett fordon behöver bytas ut. Använd den mest up-to-date 308-4V/328 clutch kit för att ersätta din koppling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129318.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.