Huvudcylinder specifikation

huvudcylindrarna består av få delar utan tjänar ett viktigt syfte . Enheten använder friktion för att omvandla rörelsen till tryck . Problem med huvudcylindern är inte alltid upptäcks snabbt . Om bromsarna känns mjuk under konstant tryck , eller måste pumpas att återfå trycket , kan det vara dags att byta ut huvudcylindern . Delar

Huvudcylindern består av tre delar . En reservoar område , gjord av syntetiskt harts , håller bromsvätska . En primär och sekundär kolv arbete med cylindern för att skapa tryck . De kolvar och cylindrar är gjorda av gjutjärn eller aluminium .
Autos

Huvudcylindern tillhandahåller system bil brytning med brytning vätska . Cylindern är monterad i maskinavdelningen . Bilar har normalt två break kretsar som gör det möjligt för fordonet att stoppa om en paus linje är skadad . När ett fordon har skivbromsar , är bromspedalen nedtryckt och vätsketryck från befälhavaren småningom orsakar break kuddar trycker mot rotorn och bromsa fordonet .
Cycles

hydraulkoppling bromsar är vanligt förekommande på mitten och svansmotor fordon , som motorcyklar . Huvudcylindern , även kallad bromsspaken , är monterad på styret. En manöverstång fäster cylindern till kopplingen. Bromsvätska färdas genom staven att ange bromsledningar . Hydraulisk koppling broms fungera med en minimal mängd av pedaltryck .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129304.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.