Vad gör en strålkastare Dim?

En ljusreglering strålkastare är både irriterande och potentiellt farlig. Om problemet kvarstår, är det bäst att ha bilen kontrolleras av en professionell, eftersom det kan tyda på ett större elsystem fråga. DIY Reparation

dim strålkastare har några möjliga orsaker, de flesta rör bilens elsystem. De flesta av problemen är enkla att åtgärda, och om du är bekväm att arbeta på din bil kan du ofta utföra reparationerna hemma.
Bad Lampor
p Det är möjligt att lösningen är helt enkelt att byta glödlampa i lampan som går dim. En dålig lampa, eller en som närmar sig slutet av sin användbarhet, kommer ofta svag eller flimrar. Byta en glödlampa är lätt att göra. Kontrollera bilens handbok för specifika instruktioner.
Lösa sladdar och korrosion

lösa sladdar eller korrosion på lampan kontakter kan också orsaka en glödlampa till dim. Borttagning av glödlampan och sprutning elektrisk kontakt renare på kontakterna bör lösa problemet om korrosion som orsakar problemet. Medan lampan är ute, kolla alla kablar och se till att tråden kontakten är ordentligt ansluten.
Ground Wire Frågor

Strålkastare använder mycket strömstyrka, vilket innebär en påfrestning på bilens spänning-försörjningssystem. Detta kan leda till funktionsstörningar med strålkastare ledningar s jordkabel, vilket fullbordar en elektrisk krets. Strålkastaren lyser svagare om full spänning inte levereras till glödtråden i strålkastaren. Rengöring av jordledning eller återansluta till en annan bergvärme bör lösa problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129293.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.