1999 Expedition broms problem

Återkalla data och konsumenternas klagomål uppgifter visar att 1999 Ford Expedition, en sport utility vehicle, var känslig för broms problem som är specifika för tekniska frågor, inklusive problem med låsningsfria bromssystemet. Sådana frågor ledde till en tidig återkallelse av fordonet i 1998. Nummer

Ford återkallade 1999 Expedition grund av felaktiga mekaniska problem med hållaren klippen. Hållare klipp i några av de fordon saknades, andra var delvis installerat. Hållare klipp håller huvudcylindern stötstänger på plats så att de kan ansluta till bromsarmen pedalen.
Betydelse

En mekanisk problem med hållare clips kan påverka ett fordons förmåga att bromsa inom ett kort avstånd. Följaktligen ökade det chanserna för 1999 Expedition kolliderar med andra fordon.
ABS Ljus

Låsningsfria bromsar (ABS) varningslampor bör aktivera för att indikera ett mekaniskt fel i ABS. Enligt klagomål från ägare av 1999 års expeditioner på webbplatsen FordForum skulle ABS varningslampor aktiveras på displayen utan närvaro av en defekt i bromssystemet. Med denna typ av fel, kan en av ABS-sensorerna behöver bytas. Addera bromskablarna

en expedition ägare rapporteras till Affairs webbplats med konsumentinformation som på bara 31.600 miles på bromskablarna gick ut på fordonet. Bromskablarna spelar en nödvändig roll i att parkera och låsa expeditionens bakhjulen för att förhindra den från att rulla när fordonet står på en sluttning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129291.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.