JOBBAR bugg avvisare Verkligen ?

En bugg deflektor eller bugg sköld är ett användbart tillbehör till fordon eftersom det kan styra insekter borta från vindrutan för att öka förarens sikt . Den aerodynamiska anordningen fäster vid den främre änden av huven för att skapa en fartvindseffekterna som lyfter skräp över vindrutan . Effektivitet

Product forskning webbplats Pro3xpert hävdar en 90 procent verkningsgrad för bugg avvisare som de testade , vilket tyder på att insekterna fortfarande ibland fly avledaren men en kraftigt reducerad . När buggar splatter på huven och torka på ytan , är färgen ofta äventyras och kan chip . Deflektorn vilar på toppen av den främre änden av huven , fullt skydda den från direkta träffar och potentiell skada .
Funktioner

Bug deflektorerna ofta är tillverkade av kraftig akryl att motstå kraften av buggar , stenar och andra lösa material som kommer att komma i kontakt med anordningen vid höga hastigheter. En högre läpp kommer att lägga extra skydd mot tyngre föremål som inte får dras in i luftströmmen .
Fuel Economy


Även avböjaren syftar till att förbättra aerodynamik utrymmet mellan motorhuven och vindrutan , kan enheten orsaka extra drag . Edmonds bil köpguide varnar för att lägga till en bugg deflektor faktiskt kommer att minska de totala aerodynamik av fordonet och därmed minska bränsleförbrukningen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129279.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.