Hur man lyfter en K5 Blazer

Om du planerar att göra någon typ av gör-det-själv underhåll eller reparation på din Chevy K5 Blazer, kommer du så småningom att behöva lyfta nämnda fordon från marken för att nå det svårare till -få-till områden undertill. Även om allt du behöver göra är att byta ett punkterat däck, du kommer fortfarande att behöva få detta monster av en SUV från marken på något sätt. Några enkla tips kommer att hjälpa dig att höja din K5 Blazer snabbt och säkert. Saker du behöver
Jack
jackstands
Kilar
Visa mer Instruktioner
1

stänger av bilen och dra åt handbromsen för att säkerställa Blazer vann 't rulla när du lyfter upp det. Lägg kilar bakom din Blazer s bakhjulen för att ytterligare säkerställa stabiliteten. En chock är en tårtbit eller block placerat bakom ett hjul för att skydda mot rullning.
2

Placera domkraften under en stadig plats på framsidan slutet av din Blazer. Axeln är typiskt ett bra val, eftersom det är tillräckligt stark för att bära tyngden av fordonet utan att lida skada. En stark punkt på ramen är också ett bra val.
3

Använd ditt uttag för att höja den främre änden av Blazer från marken.
4

Placera två pallbockar under Blazer. Placera dem bakom de två framhjulen enligt en stadig plats på ramen, sedan sänka den främre änden av fordonet ner på pallbockar.
5

Upprepa steg 1 till 4 för den bakre änden av Blazer. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129276.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.