Hur man kan stoppa insidan av bilfönstret Screen från Frysning

När natten temperaturen sjunka under fryspunkten, blir det normen att tillbringa tio eller 15 minuter varje morgon för att skrapa snö och is från utsidan av bilen. Men när isen är på insidan av vindrutan är det en annan historia. Ice skrapor och avisningsmedel både arbete lika effektivt på insidan av bilen som de gör på utsidan, men smälter interiören isen och du ofta kvar med en miniatyr pool på instrumentbrädan. Det viktiga är att ta itu med fukt innan den kondenserar på fönstren och fryser. Du behöver
Silica gel eller annat torkmedel
Filt eller papp
Visa Fler Instruktioner
en

lokalisera källan till vattnet i fordonet. Det kan finnas läckor, är kanske våta eller fuktiga föremål som transporteras i fordonet, kanske några av klädseln har blivit fuktig, eller kanske en förändring i vädret: passagerare bär mer fukt än vanligt.
2 < p> Ta fuktiga föremål från fordonet och åtgärda eventuella läckor du har identifierat. Detta förhindrar att mer vatten förs in fordonet i framtiden.
3

Öppna bilfönster och slå på luftkonditioneringen till en hög effekt, på en varm miljö. Slå på fönstret bastuaggregat, om tillgängligt. Gör detta i minst 10 eller 15 minuter för att torka bilen ut. Om du har upptäckt en alltför fuktigt område, till exempel om en stol eller matta har blivit mycket våt, hetta och ventilation till den direkt med en hårtork eller annan värmare.
4

Placera en stor påse med kiselgel eller annat torkmedel under sätet eller i bagageutrymmet på bilen, om problemet kvarstår. Detta suger upp fukt från luften och bidrar till att förhindra kondens. Kattsand har en liknande effekt.
5

Cover drabbade fönster med en filt eller papp natten. Detta är en relativt extrem steg och är vanligtvis inte nödvändig om den inre fuktproblem har behandlats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129259.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.