Specifikationer för LS1 Head Vridmoment

Den LS1 är en 5,7 - liters V8-motor som tillverkas av General Motors . Det används i sådana fordon som Chevrolet Corvette från 1997 till 2004 , och Pontiac GTO 2004 . Topplock

I en motor , topplocket , även känt som "huvudet ", ligger ovanpå cylindrarna på cylinderblocket . Apparaten består av en plattform som innehåller ventiler och tändstift .
Torque

Vridmoment avser den kraft som krävs för att rotera ett objekt , i detta fall en mutter eller en bult , kring en axel eller svänga . Du kan se det som en twist . Om mer än ett steg krävs , bör du vänta 15 minuter mellan var och en att se till att skruvarna har tid att sträcka ut och bosätta sig innan de får mer vridmoment .
Specifikationer
< br >

topplocksskruvarna i LS1 motorn kräver 22 ft.-lb. av vridmoment för att gå med på rätt sätt med motorblocket. Vipparmen bultarna till topplocket med 22 ft.-lb. av vridmoment. Ventilkåpan och ångan avluftningsröret båda kräver 8,83 ft.-lb. vridmoment för att fästa till topplocket

grenröret kräver två steg för att fästa på topplocket : . först till 11 ft.-lb. av vridmoment , sedan till 18 ft.-lb. Insugningsröret bultarna till topplocket först med 3.67 ft.-lb. av vridmoment , sedan till 7,42 ft.-lb.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129246.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.