Hur man byter en bärgning nyckel för en BMW

Om du har köpt en BMW nyckel från en tredje part eller bärgningsföretag och förlorade det, måste du hitta en annan ersättare. Olika modeller av BMW bilar har olika krav. Vissa kan du köpa en nyckel från en tredje part, medan andra måste köpas direkt från BMW själva. Programmera nyckeln är ett annat hinder som nyckeln fungerar inte förrän den är synkroniserad med din individuella bil. Beroende på modell, kan du hitta en ersättare nyckel genom en BMW återförsäljare eller ens en tredje part säljaren. Saker du behöver
Titel
VIN-nummer
Visa fler instruktioner
1

Ring BMW kundtjänst på (800) 831-1117. Berätta för dem att modell och årsmodell på din BMW och begära en offert på priset för en ersättare nyckel. Priset varierar vanligtvis från ett par hundra till flera hundra dollar för nyckeln och programmering. Du kommer att behöva information om din bil för att styrka äganderätten, så har VIN-nummer och titel klar när man talar med en representant.
2

gå online och söka efter en BMW återförsäljare eller annan ringa för information om en närmast dig. Du kan ta bilen och ha dem klippa en ny nyckel och programmera den för dig, och kostnaden kommer att likna beställa en nyckel från BMW servicecenter. Var noga med att fråga om antalet nycklar som finns i affären och kontrollera att programmeringen kostnaden ingår i det totala priset.
3

Sök på nätet efter en ersättare nyckel från en tredje part säljaren . Medan köpa en utanför ersättare nyckel BMW kan vara mycket billigare, måste du kontrollera att du kan programmera nyckeln själv och att instruktioner medföljer nyckeln. Om du köper en nyckel från en icke-auktoriserad BMW leverantören och kan inte programmera det själv, kommer du att behöva ta bilen till en BMW återförsäljare och betalar sin programbudget avgift.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129230.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.