Verktyg som behövs för en RV Luftkonditionering

Att veta hur man rättar till din balsam RV luft kan hjälpa dig att spara pengar, särskilt när du är på väg. Felsökning med hjälp av grundläggande verktyg är också viktigt om du inte har tillgång till en verkstad medan traveling.RV luftkonditioneringsapparater är mycket lik dela balsam systemet luft, men de skiljer sig avsevärt från balsam fönster luft där alla delar är installerade i en enda enhet. För balsam RV luft, luften-kylaggregat installeras alldeles vid taket, medan kondensorn och kompressorn är installerade utanför på toppen av taket. Skruvmejslar

Ingående luftkonditioneringsaggregat och ersätta termostaten kräver användning av skruvmejslar. Skruva och montering av termostaten på fästet och återansluta den till RV batteriet kräver avlägsnande av skruvarna som håller fast enheten tillsammans. Vant bort för rengöring, reparation eller utbyte ändamål behöver använda skruvmejslar också. Övrigt underhåll och reparation uppgifter, som att gå till trasiga eller skev fläktblad som drabbade huven eller utlopp, inspekterar fläktmotorn, och rengöring av kondensor och förångare, även kräva användning av skruvmejslar.
mutterdragare

Vid reparation eller byte av en trasig packning, vilket oftast resulterar i läckage i luftkonditionering enhet, en skiftnyckel set, tillsammans med skruvmejslar, behövs för demontering och montering av enheten och dess delar. Addera ditt Epoxy Kit

En enkel brott problem, till exempel luftkonditioneringen s hölje får en spricka och orsaka ett vibrerande ljud, lätt kan fastställas genom en epoxi satsen. En epoxilim eller annat lim gjort för luftkonditioneringen reparationer är viktigt att förstärka svaga eller trasiga områden i en svepning. Använd en liten plastskrapa för att jämna ut epoxin på en sprucken kåpa förhindrar mer allvarliga problem till följd av den större sprickor.
Rags, hink och tvättmedel

Efter några års regelbunden användning, lider en enhet oundvikligen från typiska slitage problem. Lagra en standby trasa eller trasa, lite vanligt tvättmedel och en hink i RV är användbart för allmänt underhåll och rengöring av RV: s luftkonditionering. En enkel trasa och rengöringsmedel kan ta bort smuts och damm, vilket allvarligt kan påverka luftkonditioneringen effektivitet. Denna del av enheten är utsatt för damm och fukt som kan orsaka korrosion. En blandning av vatten och diskmedel används också för att tvätta återanvändbara luftfilter före ominstallation.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129161.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.