Vilka är orsakerna till Detroit Diesel Black Smoke?

Detroit Diesel gör fordon och motorer som drivs med diesel istället för bensin. När en bil har utsläppen av svart rök, är det ett problem som behöver omedelbar vård. Svart rök är ett tecken på problem i bilen som behöver vård av en specialist. Sot

svart rök orsakas av sot som kommer in i avgaserna. Dieselbränsle gör naturligtvis en viss sot, men normalt sotet inte finns i bilavgaser. När det får in i avgassystemet, försämras oljan och resultatet är svart rök. Inte bara orsakar det svart rök, men fordonet skadas av materialet i avgaserna. Addera Luftintag Blockerad

Den främsta orsaken svart rök i Detroit Diesel motorer är låg luft-till-bränsle innehåll. Luftintaget kan blockeras. Det kan vara smutsig, har ett objekt in i systemet eller ens skadas så att luftintaget är ineffektivt.
Smutsigt luftfilter

En smutsig luftfilter kan leda till problem för hela systemet. Det är också ett av de enklaste problemen att fixa eftersom en enkel luftfilter byte kommer att möjliggöra bättre luftflöde i fordonet och stoppa svart rök.
Läckande eller smutsig luft Cooler

En läckande luftkylare är ett litet problem som orsakar ineffektiv luftflöde, vilket resulterar i svart rök. Den vanliga orsaken till läckan är slitna delar som behöver bytas för att återförsluta kylaren. En smutsig luftkylare har ett liknande problem, men i stället för att läcka, betyder inte kyla ner luften effektivt och därmed fordonet tar in mindre luft. I fallet med en smutsig luft kylare, kommer att rena luften svalare bli av med svart rök.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129155.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.