Everstart ES 4-Lb. Batteri Specifikationer

Everstart batterier tillverkas av Johnson Controls Inc., speciellt för Wal-Mart Stores Inc. Varumärket erbjuder fordonsindustrin, gräsmatta och trädgård, marina och fritidsfordon batterier. De ES4LBS är ett fritidsfordon batteri som används i flera typer av motorcyklar, ATV och vattenskotrar. Batteriet kräver lite underhåll och inställning före användning. Mått

ES4LBS står 3 3/8 inches tall, 2 3/16 inches djup och 4 1/2 inches bred. Den totala vikten på batteriet ligger 2,9 kg. med 35 kall-cranking ampere. Batteriet passar in i de flesta motorcyklar, men konsultera instruktionsboken för de specifikationer som behövs för att starta bilen. Den positiva terminalen sitter på övre högra sidan av batteriet som ni ser på framsidan. Terminalerna använder en bult in i dem för att säkra eventuella batterikablarna. Bulten levereras med batterier, men kan köpas separat vid behov.
Garanti

Wal-Mart för att erbjuda en 90-dagars gratis utbytesgaranti med ett proffs -rankade period av ett år på alla gräsklippare och batterier motorcykel. Majoriteten av MC-batterier varar ett till två år utan problem, enligt Wal-Mart personal. Livslängden på batteriet skjuter utanför garantiperioden. Som av December 2010, företaget erbjuder inte längre en garanti på gräsklipparen eller batterier motorcykel, men det ger fri testning och laddning på varje Wal-Mart plats som rymmer en Tire and Lube Express.


Underhåll

Initial underhåll på batteriet är mycket viktigt. Batteriet säljs med syran behövs för att upprätthålla enheten, men du måste hälla syra i batteriet. Följ instruktionerna noggrant för att göra det. Använd en tratt medan man häller in i de enskilda kamrarna för att undvika spill. Ta ventilationsporten, capped ett hål på sidan av batteriet med en röd, gummikåpa, innan du laddar med en rännil laddare. Låt batteriet laddas helt innan du använder. Sätt tillbaka ventillocket efter laddning och före installation på fordonet. Förvara batteriet på en sval, torr miljö. Lämna inte batteriet anslutet till fordonet under långtidslagring. Ladda veckovis oavsett frekvens av användning för att förlänga livslängden på batteriet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129115.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.