Hur man reparerar en Plastic Leak Tank Kylare

Plast radiatorer är tillverkade av ett nylonmaterial som är konstruerad för att tåla extrema tryck och hög temperatur. Om din plast radiator utvecklar en läcka, reparera läckan med ett tätningsmedel eller lim är en dålig idé. Tätningsmedel och lim kommer inte att kunna hantera de temperaturer och tryck. Den enda lösningen är att reparera läckan med en nylon svetsmaterial. Den skadade ytan måste rengöras och förberedd för att göra en ren och säker svets patch. Saker du behöver
Soap
slipdyna
Rags
V räffling Tool Review Värmekanon
Nylon svetstråd
Airless plast svetsare
Visa fler instruktioner
1

Rengör ytan runt läckan med tvål och vatten och en slipande dyna. Ta bort all smuts, sot och andra föroreningar.
2

Skär ett "V" formen spår runt skadeområdet. Spåret tillåter att svetsningen materialet för att bättre penetrera och koppla in läckan i plasten radiatorn. Använd ett V räffling verktyg eller spetsen på din svetsverktyget.
3

Värm den skadade ytan med en värmepistol. Upphettning av plasten gör processen snabbare och effektivare. Håll värmepistol över området tills plasten blir glansigt. Vänta en till två minuter och värma området igen så att värmen grundligt penetrerar plasten.
4

Patch det skadade området med en nylon svetstråd. Arbetet med en tum av det skadade området i taget. Värm nylon svetstråd med en högtrycksspruta plast svetsare. Eftersom staven smälter det tar på färgen på radiatorn. Arbetet smält staven i det skadade området. Fortsätt att blanda den smälta stången med kylaren tills läckan har helsvetsade.
5

Jämna lappade området med spetsen på svetsare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129078.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.