Hur man använder AAA Driving-Kostnad Siffror

Under de första 60 åren som American Automobile Association (AAA) beräknat den totala kostnaden per mil att köra en genomsnittlig sedan över ett genomsnittligt år av 10.000 miles - 1950-2010 - att kostnaden ökade lite mer än åtta gånger. Den genomsnittliga kostnaden för gas enbart steg från 27 cent till $ 2,063 per gallon. 2010 års siffror är tillgängliga för sex typer av bilar och införliva underhåll och däck, försäkring, licens, registrering och skatter, avskrivningar, och bostadslånet. Varje komponent kan beräknas för din egen erfarenhet, att jämföra det till genomsnitten. Instruktioner
1

Beräkna gas kostar per mil genom att registrera ditt Vägmätaravläsningar och gallon köpts vid flera på varandra fill-ups och delande körda mil med totala gallons köpta av gas. Hitta gas per mil genom att den totala kostnaden för dessa tankar av gas från de drivna miles.
2

Lägg kostnader för underhåll, inklusive däck, till den totala kostnaden för gas för att hitta de totala driftskostnaderna. Addera 3

Totalt vad du betalar för försäkring och skatter, registreringsavgifter och finansiella avgifter om du har ett lån på bilen. Lägg en siffra för avskrivning av bilens andrahandsvärde, kanske med hjälp av siffror från AAA: s körkostnader broschyr för sex vanliga typer av fordon. Resultatet visar totala ägande kostnader.
4

Lägg ägande och underhållskostnader och dividera summan med miles körda under denna period för att hitta ditt kostnaden för att köra och jämföra det med AAA: s nationella genomsnitt.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129046.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.