Min 1997 Pontiac Sunfire GT startar inte

Sunfire GT är en kompakt bil som tillverkades av General Motors företaget under Pontiac varumärke. Om din Sunfire underlåter att starta och gjordes 1997, är det första steget för att kontrollera om det har återkallats. Om inte, det finns andra grundläggande problem som kan diagnostiseras innan de söker hjälp av en professionell. Instruktioner
1

Kontakta Pontiac at 1-800-762-2737 för att se om din Sunfire GT påverkas av en återkallelse på tändningen. Om nyckeln är i tändningslåset och höll i "START" för en längre tid, kan tändningen producera värme som smälter inre delar. Detta kommer att leda bilen inte startar. En auktoriserad återförsäljare kan utföra reparationen.
2

Kontakta Delphi på 1-877-335-7443 för att kontrollera om din Sunfire skulle kunna påverkas av en återkallelse på bränslepumpen. Bränslepumpen vent och rör återvändande har återförts under produktion och kan orsaka spiltor, ojämn tomgång och fordonet inte starta ordentligt.
3

Vrid nyckeln i tändningslåset till läget "ON" ställning, men inte starta bilen. Kontrollera om strålkastarna tänds. Om de är svagt, kan det tyda på att batteriet behöver laddas. Om de inte kommer på och batteriet är mer än tre år gammal, behöver batteriet bytas ut.
4

Kontrollera vätskenivåer i din Pontiac Sunfire GT. Brist på vätska eller låga vätskor kan orsaka att motorn beslagta och inte starta ordentligt. Kontrollera oljan, transmissionsolja, samt kylvätska.
5

Kontrollera bränslefiltret i din Sunfire för läckor. Bränslefiltret rensar bränsle som går igenom systemet för din Sunfire. Om bränslet inte rensas, kommer spridarna täppa och blockera bränslet från att gå igenom. På Sunfire är bränslefiltret nära bränsletanken. Bränslefiltret är direkt under passagerarsidan baksätet och är en tre-tums-breda silver kapseln.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129042.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.