Car Cover FAQ

Oavsett om du kör en vintage bil, en helt ny sportster, eller något däremellan, kanske du vill köpa en bil täckning för din resa. Om du aldrig har använt en innan, kan svar på några vanliga frågor om bilen täcker hjälpa dig. Vilken är den bästa märke av bil täcker?

Inget enkelt svar finns för denna fråga eftersom det beror på vilken typ av skydd du söker efter. Vissa täcker erbjuda bättre vattenbeständighet än andra, är tyngre och svårare att kontrollera, eller klarar vind bättre än konkurrenterna. Beroende på vilken typ av bil du har, där du håller den och din budget, måste du jämföra märken för att hitta den mest lämpade för dina behov.
Kan använda en bil Cover avskräcka tjuvar?

p Det är möjligt för en bil täcka för att skydda din bil från dem som letar efter en auto för att stjäla. Först, det döljer identiteten på din bil, hindrar andra från att se vilken typ av bil det är. Det andra, eftersom vissa bil täcker kan vara besvärligt, kan det utsätta möjligen en tjuv som försöker ta bort locket. Och slutligen, om du håller något värdefullt i bilen, t.ex. en radio eller annan elektronik, kommer tjuvar inte att kunna se inuti.
Vad är det bästa sättet att ta bort en Cover ?

sätt som du tar bort och förvara din bil täcka kan påtagligt påverka dess form och total hållbarhet. När du tar en bil täcka av, är det enklast att vika upp sidorna först, rulla sedan luckan från framsidan till baksidan i steg om ca 3 meter. Addera Ska jag tvätta min bil Cover?

Du bör definitivt tvätta omslaget. Du inte bara vill hålla det så rent som möjligt, men så att smuts och andra partiklar som ackumuleras kan skada bilens exteriör och i slutändan dess värde. Normalt en bil täcka kommer med tvättråd. Addera Hur kan jag förhindra att någon stjäl min bil Cover?

Du kan köpa ett lås och kabel tillbehörssats som fäster till locket. Det är också klokt att skriva ditt namn på framsidan av locket. De flesta bruksanvisningar ger dig rätt sätt att markera din bil täcka.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129040.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.