Den genomsnittliga livslängden för keramiska Bromsbelägg

Keramiska bromsbelägg drabbade bilmarknaden under 1990-talet som ett alternativ till bullriga metall kuddar och som svar på hälsabekymmer om kuddar innehållande asbest . Keramiska kuddar har ett antal fördelar , bland annat en längre genomsnittlig livslängd . Tidsplan

Keramiska bromsbelägg tillverkare rapporten att keramiska kuddar har en längre livslängd än traditionella bromsbelägg . Men att ge en exakt siffra på en bromskloss s livslängd är inte möjligt , eftersom dess livslängd beror helt på föraren och hans stil bakom ratten .
Överväganden
< p > en aggressiv förare med keramiska kuddar kan slita ut bromsarna innan en mindre aggressiv förare med traditionella kuddar . Att förlänga broms liv , inte peka bromsarna inte är nödvändigt , vidta vägar med mindre trafik under rusningstid , och inte ständigt tum framåt och stanna vid rött ljus .
Fördelar

Keramiska kuddar erbjuder mindre märkbar broms damm och buller än traditionella dynor. Även keramiska kuddar skapar damm som de bär , är dammet lättare och inte lika märkbar som den mörka damm som traditionella bromsar skapar . Eftersom keramiska kuddar innehåller inga metallkomponenter , skapar de inte så mycket buller under ansökan som traditionella bromsar .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129016.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.