Hur stänga av automatiska strålkastare på natten

Automatiska strålkastare eller varselljus härstammar från en Grey Hound buss bolagets slutsatser om bussar med sina strålkastare på under dagen. Trots att senare studier visade ingen verklig förbättring i säkerhet om bussarna höll sina lampor på under dagen och det finns en stark opposition till dem för en rad olika skäl, har automatiska strålkastarna blivit ganska vanligt på inhemska fordon. Därför har kontroll över dina strålkastare, även på natten, betyder att du måste stänga av automatiska strålkastare. Saker du behöver
Justerbar skiftnyckel
Säkring avdragare
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil.
2 < p> Lossa batteriets minuskabel på batteriet med din skiftnyckel och ta bort den från terminalen. Detta kommer att ta bort makten från fordonet.
3

Hitta dina säkringsdosorna. Generellt finns det två säkringshållare på ett fordon. Man är inne i hytten och den andra är under huven.
4

Kontrollera din säkringsdosan inne i hytten på din bil för en säkring märkt "DRL." Om den inte är det kontrollerar säkringsdosan under huven. Det bör finnas ett diagram över säkringsboxen med etiketter bredvid säkringslådan eller på omslaget någonstans. Du kan också kolla din instruktionsbok eller Chilton manual.
5

Ta bort säkringen med lämplig säkring avdragare. Detta kommer att variera beroende på vilken typ av säkring som används på din bil, men är i allmänhet antingen blad eller cylinder stil.
6

Anslut den negativa batterikabeln och kontrollera att dina strålkastare fortfarande arbeta manuellt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129012.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.