Så här ändrar bilregistreringar

En bil registrering visar det fullständiga namnet på ägaren (s), det året, märke och modell på fordonet, den nuvarande registreringen period, adress till ägaren (s) och fordonets VIN-nummer. All denna information kan modifieras eller ändras. Några vanliga anledningar att ändra ett fordons registrering är att ändra ett namn på grund av äktenskap, äktenskapsskillnad eller namnändring, eller när man flyttar till en ny adress. Om ditt namn är felstavat, eller annan information är felaktig, att det också kan modifieras på en bil registrering. Instruktioner
1

Gå till den lokala avdelningen av motorfordon kontor i ditt tillstånd.
2

Fyll den form som krävs för att ändra önskad information om registreringen. Om du vill ändra folkbokföringsadress, slutföra en change of-adress formulär. För att korrigera ett felstavat namn, fylla i ett namn uttalande eller annan liknande korrigering formulär. En särskild form krävs för att ändra ditt fullständiga eller efternamn, tack vare ett äktenskap, skilsmässa eller juridisk namnbytet. För att ändra felaktiga uppgifter som en felaktig VIN eller fordonets år, kan du bli tvungen att fylla i ett annat registreringsformulär.
3

in de data som stödjer förändringen. Om du ändrar ditt namn, skicka domstolsbeslut för att stödja den lagliga namnändring, eller lämna ett äktenskap eller skilsmässa certifikat. Korrigera ett felstavat namn kan kräva bil titel som visar den korrekta stavningen, eller ett födelsebevis. För att fixa felaktig information om bilen, kan en representant behöver se fordon för att kontrollera VIN. Ett körkort kommer att krävas för varje ändring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128974.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.