Hur man lagrar en jeep över vintern

Lagra din Jeep under vintern är ett effektivt sätt att förlänga bilens livslängd och skydda den från hårda vädret. Korrekt förbereda bilen för en lång vinterdvala är viktigt att bevara sitt tillstånd. Trots att lagra din Jeep i en klimat-kontrollerade garage är det bästa alternativet, lagra den utanför är också möjlig på en privat uppfart. Saker du behöver
Stor matta
Stor plastfolie
Stålull
bil täcka
Visa fler instruktioner
1

service din Jeep. Byt olja och fyll bensintanken för att förhindra eventuella bränsle-tank fukt eller frysning orsakad av kondens.
2

Dammsug och rengör insidan av din Jeep. Detta förhindrar mögel, potentiell bugg eller skadedjursangrepp gnagare. Tvätta utsidan av din bil och dina däck.
3

Placera en stor matta på golvet i det område där du ska förvara din Jeep om man parkerar den i ett garage . Placera ett plastark ovanpå mattan. Parkera din Jeep på mattan och plastark, men inte åt parkeringsbromsen. Om du lagrar din bil utomhus, följer du samma steg, utan mattan.
4

Öppna huven på din Jeep och koppla ditt batteri. Förvara batteriet på en torr och klimat-kontrollerad plats.
5

Sätt stålull i avgasröret för att förhindra att gnagare från att göra det deras vinter hem.
6

Linda stor plastfolie runt dina däck. Stoppa in arket i bilen och stänga dörrarna för att säkra det på plats. Detta förhindrar att fukt tränger in din Jeep över vintern.
7

Täck ditt fordon med ett tåligt, vattentätt bil täcka.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128964.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.