Hur att förhindra att is på en vindruta med vinäger

Få saker är mer frustrerande än att upptäcka is rappas på bilens vindruta . Enligt Portland Cement Association , is som bildas på vindrutan på en bil orsakas av frysning av vattenånga mot glasytan . Om den inte tas bort från vindrutan , kan isen hindrar din vision och äventyra din säkerhet och välbefinnande och säkerhet och välbefinnande andra förare . Överväg att använda en blandning av ättika och vatten för att förhindra isbildning på vindrutan . Saker du behöver
Mätbägare
Sprayflaska
Vinäger
Visa fler instruktioner
1

Fyll en sprayflaska med 75 - procent ättika och 25 - procent vatten . Enligt Michigan State University Extension , kommer en kombination av vinäger och vatten håller vindrutor isfritt och frostfritt . Skaka sprayflaska i några minuter för att säkerställa att den vinäger och vatten blanda väl .
2

Spray bilens vindruta med ättika och vatten lösning noggrant tills den är jämnt belagda . Försök att spraya på kvällen , precis innan dagsljuset tonar bort , för maximal framgång . Låt lösningen suga på din vindruta .
3

återigen tillämpa ättika och vatten lösning på bilens vindruta på en dag eller när det behövs . Upprepa de föregående stegen för varaktig framgång .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128948.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.