Hur man laddar batteriet på en 2007 Honda Civic Hybrid

Den 2007 Honda Civic Hybrid är en del av den andra generationen av Civic hybrider , ofta kallat HCH - II . Fordonet är utrustat med ett Integrated Motor Assist batteri som hjälper driva bilen . Under användning kommer batteriet förlora sin laddning över tiden . Det kan också förlora sin laddning om bilen är parkerad under längre perioder . Laddning IMA batteriet tar bara några minuter och kräver inga verktyg . För batterier som inte kommer att hålla en avgift , erbjuder Honda en uppgradering av mjukvaran för att öka batteriets livslängd och förbättra prestanda . Instruktioner
1

Starta 2007 Honda Civic Hybrid och se till att överföringen spaken är i " P " för parken . Aktivera parkeringsbromsen .
2

Tryck ner gaspedalen tills varvräknaren läser 4.000 varv per minut . Kontrollera IMA laddning displayen för att se till att de gröna staplarna är tända , vilket visar att batteriet laddas . Om de gröna staplarna inte tänds , har du ett problem med det elektriska systemet och fordonet behöver service .
3

Håll tillräckligt tryck på gaspedalen för att bibehålla 3.500 till 4.000 rpm tills IMA laddning skärmen visar att batteriet är fulladdat .
4

Stäng bilen och starta den igen . IMA laddning displayen bör läsa hela . Om den inte gör det , upprepa proceduren .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128935.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.