Hur man byter en Duramax Batteri

Byta din Duramax batteri kan vara nödvändigt när du inte kan starta bilen. Det är en relativt enkel process om du har möjlighet att lyfta vikten av det nya batteriet utan några problem. Batterier kan väga upp till 60 pounds, så om du inte kan häva detta belopp, kan du behöva hjälp eller en professionell. Om du inte har provat att ersätta din Duramax batteriet innan, känner mig inte överväldigad. Det kan göras på kortare tid än du tror. Saker du behöver
Wrench
Skyddshandskar
Stålborste
Ersättningsbatteri
Visa fler instruktioner
1

Förvandla din bil utanför, öppna sedan huven. Dra spaken Huvlås som är placerad på förarsidan för att öppna den för dig.
2

Koppla bort batteriet. Lossa skruvarna som håller den svarta, eller negativ, kabeln på batteriets terminaler med skiftnyckel, ta sedan bort det. Gör samma sak för den röda, eller positivt, kabel. Om några klämmor håller batteriet på plats, ta bort dem med nyckel samt. Ta på skyddshandskar
3

och placera båda händerna på batteriet och lyft ut det ur motorn. Ställ det ur vägen noggrant. Batteriet kan skadas och kan läcka syra på resten av din motor om flyttade hastigt.
4

Använd stålborste för att rensa bort eventuell korrosion från båda kabelanslutningar. Detta kommer att säkerställa att det nya batteriet har en optimal anslutning när du installerar det.
5

försiktigt in det nya batteriet i motorn, hålla den negativa terminalen på den svarta kabeln sida och den positiva terminalen på röd kabel sida.
6

Anslut kablarna till batteripolerna. Placera den röda, eller positiva, kabel på terminalen först, och sedan dra åt ordentligt med skiftnyckel. Gör samma sak för den svarta, eller negativ, kabel. Återanslut eventuella klämmor som håller det gamla batteriet på plats med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128923.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.