Hur man identifierar en kamaxel med Number

Kamaxeln är en viktig del av ditt fordon , det hjälper vissa delar av din bil smidigt , från att reglera tidpunkten för dina ventiler att föra in frisk luft för att sparka ut avgaser . Om du behöver en ny kamaxel , kan det vara lite förvirrande att sätta ihop ett identifikationsnummer för kamaxeln du behöver för din bil . Men om du bryter ned numret en bit i taget , blir det lättare att identifiera . Instruktioner
1

Hitta modellen prefix . Modellen Prefixet är den första delen av kamaxeln numret , och den beskriver fordonet att kamaxeln är tänkt för . Till exempel skulle antalet för en Toyota 3SGE vara CS 3SGE .
2

Hitta profilen eller slipa numret . Detta nummer ska vara på din kamaxel , följt av ett antal grader . Till exempel kan du ha en kamaxel stämplat med siffrorna 899C , följt av olika nummer med grader . Ta 899C och lägg till den modellen prefix .
3

Hitta avgaserna nummer och lägga till det i slutet av listan över nummer . Beroende på modell av fordonet , kan du även ett avgassystem grind nummer , som kommer att stämplas på bilens avgaser inlopp , och det kommer att följa samma form som siffrorna på kamaxeln .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128896.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.