Mina 1995 Cadillac STS startar inte

I slutet av 1980, som Cadillac Sevilles var topp trim började kallas Sevilla Touring sedans, eller STS. Den Sevillas förra året tillverkades var 2004. År 2005 debuterade den officiella Cadillac STS. Om din bil är före 2004, är det faktiskt en Seville STS, 2005 och efter är de nya STS. Om din Cadillac har problem att starta, det finns grundläggande saker du kan kontrollera, bland annat en återkallelse på bränslesystemet. Instruktioner
1

Ring 800-630-6537 för att se om din Cadillac påverkas av en återkallelse. Det fanns 483.477 fordon som har ett tillstånd där nylonrör som används i bränsleskenan blir knäckt. Det finns också en bränslereturledningen som kan spricka. Båda dessa förhållanden kan leda till bränsleläckage. Brist på bränsle kan orsaka din motor att beslagta och har problem med att starta. Återförsäljare kan inspektera din bil och byt eller reparera efter behov.
2

Öppna huven på din STS och kontrollera anslutningarna på batteriet. Lösa anslutningar kan dras åt med en skiftnyckel. Häll koks över terminalerna eventuell korrosion är synlig. Karbonatiseringen hjälper äter igenom korrosion så att du enkelt kan ta bort det med en stålborste.
3

Ta bort tändstiftet från dina STS och röra tråden till en metallyta. Har en assistent vrida om nyckeln i dina STS att försöka starta bilen. Du bör se en blå gnista. Om det inte finns någon gnista, är tändstiftet defekt och måste bytas ut.
4

Vrid nyckeln i tändningslåset till läge "ON". Lyssna på alla ljud som din Cadillac avger. Inget ljud indikerar ett problem i din tändning. Ett klickande ljud punkter till startmotorn. Om du hör eller känner knackar i motorn, kan bränsleledningen eller dess komponenter vara dåligt. Komponenterna innefattar bränsleledningen, bränslepump och bränslefilter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128893.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.