2007 Buick Lucerne startar inte

The Lucerne är Buick s ersättare för LeSabre och först kom ut på marknaden år 2006. Om din 2007 Lucerne ger dig problem med att starta, kan det vara frustrerande. Det finns ingen specifik påminner om detta fullstor sedanmodell som påverkar start av Lucerne, så ett problem sannolikt ligger inom ditt batteri, startmotor, eller komponenter bränsle. Att känna till problemet kan hjälpa dig att avgöra om en gör det själv-projekt eller hjälp av en professionell är i ordning. Instruktioner
1

Öppna huven och titta på batteriet. Anslutningarna till terminalerna på batteriet ska vara tät och har inga korrosion. Om det inte finns korrosion, häll en kolsyrad dryck över terminalerna och sedan försiktigt skrubba med en stålborste. Lösa anslutningar kan dras åt med en skiftnyckel.
2

Vrid nyckeln i tändningslåset till läge "ON", men inte vev bilen. Om knappen inte tänds, är däcken på din Lucerne låst. Försiktigt vicka nyckeln samtidigt som du vrider ratten för att låsa upp.
3

Kontrollera instrumentpanelen tänds. När nyckeln är i läge "ON", ska instrumentpanelen tänds. Om de inte gör det, betyder det att batteriet är urladdat eller dött och behöver laddas eller bytas ut.
4

bort tändkabeln från motorn och touch till en metalldel. Avsaknaden av en gnista betyder att dina tändstift inte antända din motor ordentligt. Tändstiften behöver bytas.
5

Vrid nyckeln för att starta Luzern. Ett klickande ljud indikerar att det finns ett problem med din starter och det kommer att behöva bytas ut. Inga ljud pekar på ett problem med din tändning. Om du hör en knackar ljud från din motor, är en del av ditt bränslesystem defekt. Detta kan vara bränslepumpen, linje, eller ett filter. I 2007 års Buick Lucerne är filtret och pumpen allt i en modul istället för separata delar i hela fordonet. På Lucerne, är byte av bränslefiltret rekommenderade var 30.000 miles. Om din Lucerne inte har haft filtret bytas, kan det orsaka bränslepumpen att misslyckas, vilket leder till att motorn stannar och inte omstart.
6

Kontrollera vätskenivåer i din Lucerne. Inte bara kommer ingen eller låg vätskor orsakar din motor att beslagta och din bil att inte starta, kan det också orsaka allvarliga skador på din sändning. Kontrollera dina vätskenivåer kan också ange om det finns en läcka i systemet. Kylarvätska, transmissionsolja, och din olja är viktiga att titta på. Om låg, tillsätt mer vätska och kolla igen i 12 till 24 timmar för att se om vätskan läcker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128873.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.