Symtom på en misslyckad Auto Generator

En generator i ett fordon är ansvarig för att hålla batteriet laddat. Eftersom batteriet befogenheter tändstiften och de flesta av de elektriska systemen i fordonet orsakar en misslyckad generator olika problem. Lyckligtvis, innan en generator misslyckas, finns det oftast någon form av tecken, oavsett om det är ett ljud, ett ljus eller bara en övergripande skillnad i hur bilen fungerar. Fastställande din generator är nödvändigt för att undvika att hamna strandsatta om det misslyckas. Bil klickskott

När en bil misständningar, känns det som om det är ryck när du är igång. Eftersom det finns många olika syndarna för detta, är det bäst att undersöka resten av bilen innan förhastade slutsatser. Men, om ditt fordon upplever andra misslyckade generator symptom, är det bäst att få den utbytt. När en generator misslyckas, kommer bilen att upphöra att löpa. Generatorer ger ström och spänning till fordonet.
Stalling Out Under Energi
Stalling ut eller förlora makten kan lämna dig strandsatta och frustrerad. p Om när du träffar gas eller slår på radion eller luftkonditionering, startar din bil till misständningar eller stall, kan din generator vara att skylla. Ibland även start av fordonet kan orsaka att förlora makten. Om det vänder över bra men fungerar upp när du trycker på gasen eller använder någon typ av makt i fordonet, kan det vara dags att titta in i en ny generator.
Dim Lights
Review Din streck kan försöka varna dig om problem med generatorn.

Efter start din bil, kanske du märker din dashboard ljus eller interiör lampor verkar lite dunkelt. Även om detta kan bero på en kort i tråden (särskilt om att skära in och ut), kan det också vara generatorn. Generatorn är ansvarig för att driva lamporna inuti bilen, så de kanske svag eller generatorn lätt kan komma på som indikerar något är galet. Addera konstiga ljud

Som du 're kör, lyssna efter eventuella olika ljud såsom metall-på-metall slipning eller skrammel. Detta ljud kan tyda på axeln på generatorn ger vika. Om den går sönder, kommer bilen vägrar att köra. I vissa situationer kan det låta som en skallra när bilen är igång. Har generatorn kontrolleras om du hör någon av dessa ljud, eftersom de kan vara tecken generatorn är redo att sluta arbeta.
Dött batteri

När generatorn börjar går dåligt, kan du hitta ditt batteri håller döende liksom. Eftersom generatorn är vad laddar batteriet, kan det vara att skylla. Efter bilkörningen och batteridrift, generatorn laddar den. Så, om du körde hela dagen, avstängd din bil och det kommer inte att starta nästa gång, få generatorn checkat ut, särskilt om din bil visar andra symptom på en dålig generator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128849.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.