Hur höja början på en Saab Cabriolet

Även äldre stilar av fordon åberopas en manuell sufflett som behövs för att vara fysiskt hanteras för att höja eller sänka den, moderna fordon utnyttjar ett elektriskt system som öppnar och stänger suffletten . Beroende på märke och modell av Saab du kör, kan du ha en manuell eller elektronisk suffletten på din bil, och metoderna för att höja och sänka dem är helt olika. Instruktioner
Electric Top
1

parkera din Saab i ett platt område där det inte finns någon vind, helst ett garage interiör där plötsliga vindbyar inte kommer att inträffa. Dra åt parkeringsbromsen, eftersom vissa modeller av Saab fordon inte kommer att tillåta suffletten för att höja eller sänka tills bromsen är inställd.
2

Tryck på knappen för suffletten. Knappen kommer att vara placerad antingen på mittkonsolen eller på instrumentbrädan, beroende på märke /modell av Saab du kör. Håll knappen nedtryckt tills suffletten har ovikta direkt ovanför ditt huvud. Släpp trycket på knappen.
3

Lossa vindrutan låsande mekanismer, antingen på suffletten själv eller på den övre kanten av vindrutan, beroende på märke och modell.

4

Tryck suffletten knappen för att avsluta öppna locket. Spärr toppen på plats när du är klar. Addera Manual Top
5

Parkera bilen i ett garage och stänga av motorn.
6

lämna fordonet och leta upp suffletten fack för din Saab. Detta är normalt placerad på baksidan av fordonet, dock, placering kan variera beroende på märke och modell, så kolla din instruktionsbok
7

Öppna luckan och fäll ut suffletten.. Sträck locket ut över toppen av fordonet, dra den tätt mot vindrutan för att få alla veck ur locket.
8

Leta mekanismerna vindrutan lås och låsa dem.

9

Säkerställ att alla ugnsstegarna för suffletten är på plats. De ugnsstegarna är de som körs på toppen av fönstren och sidopaneler i Saab.
10

Fäst locket på vindrutan och lås spärrarna. Dubbelkolla suffletten för att se till att allt är på plats innan körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128833.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.