Hur man tar bort Motorcykel styret

Ta motorcykel styret kan vara quitea uppgift, även när de bara sugs på plats. När de är limmade på, blir uppgiften ännu svårare ännu. Om du vill bevara styret för senare återanvändning, och inte skära av dem, kan uppgiften verka nästan omöjligt. Men det finns ett trick att ta bort de grepp som gör att du kan ta bort dem med minimal ansträngning. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Phillips eller Torx skruvmejsel
Glasrengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna som håller brytarhuset tillsammans på styret. Det är oftast bara en eller två skruvar, som kan kräva antingen en Philiips eller Torx skruvmejsel.
2

Dra isär brytarhuset och försiktigt ta bort den från styret. Var noga med att inte äventyra några kablar som kommer genom styret.
3

Skjut änden av platt skruvmejsel under innerkanten av greppet. Bänd upp på greppet, så det skapar en öppen ficka, exponerar undersidan.
4

Spray en generös portion av fönsterputsmedel under greppet. Du kan behöva göra detta i flera områden av greppet.
5

Tryck skruvmejseln i ett lite längre under greppet och fortsätta spruta med fönsterputsmedel. När du har gått så långt du kan, ta bort skruvmejseln.
6

greppa tag om greppet och vrid samtidigt som du drar den med kraft ut från styret. Med lite ansträngning, bör greppet komma rätt off.
7

Upprepa proceduren för den andra sidan. Du kommer förmodligen vill lämna brytarhuset demonteras tills du är redo att installera en annan uppsättning av grepp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128810.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.