Hur förstå Electric Över Hydrauliska bromsar

Hydrauliska och elektriska bromsar är två olika bromssystem för överföring av "stopp"-signal från bromspedalen till bromsarna. Hydrauliska system är mekanisk och använder komprimerad vätska för att ändra trycket när föraren trampar på bromspedalen, medan elektriska system omvandlar trycket bromspedalen till en elektrisk signal som sedan överförs till bromsarna. Instruktioner
en

Betrakta ett hydraulsystem som ett sätt att fysiskt överföra kraft. När du trycker ned bromspedalen i bilen, du flyttar en kolv som pressar vätska ner en serie rör. Denna vätska, på grund av dess höga tryck, ger tillräckligt med kraft för att trycka bromsarna ner.
2

Tänk på elektriska bromsar som ett sätt att översätta kraft. När du trycker ned bromspedalen i ett elektriskt bromssystem, du skickar en elektrisk signal ner en tråd, som sedan aktiverar bromsarna. Detta är annorlunda än att överföra kraft eftersom el är talande att bromsarna aktiveras istället aktivera dem på egen hand.
3

överväga fördelarna med elektriska bromsar. Nämligen, de erbjuder mer kontroll: ett elektriskt bromssystem kan automatiskt justera för vägförhållanden, motorns vridmoment och en mängd andra specifika stimuli
4

Titta på fördelarna med hydrauliska bromsar.. Den största fördelen är att de har färre rörliga delar. Detta gör dem mer hållbara och mindre tidskrävande och dyrt att åtgärda om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128802.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.