Hur Smörj Maskiner

Alla maskiner har komponenter som fungerar i rotation. För att hålla rotationsförfarande effektiv, är användningen av smörjmedel behövs. Utan smörjning, kan de maskindelar slitage snabbt och orsaka allvarliga skador. Det finns många maskiner glidmedel. Alla av dem har olika egenskaper och är avsedda för särskilda skäl. Tillämpning av smörjmedel till maskiner är en enkel uppgift. Instruktioner
1

Inspektera maskiner rörliga leder på ett schema för att identifiera om smörjmedel behövs. Machine komponenter som rör sig i någon form av rotation kräver smörjmedel att röra sig mot varandra utan att orsaka skada. Olika smörjmedel har olika nötningshastigheter.
2

Välj rätt smörjmedel för jobbet. Tillämpning av fel smörjmedel kan orsaka mer skada så bra. Syntetiska smörjmedel består av oljor som används främst i motorer med många rörliga delar. Fett smörjmedel tillsätts främst lager för att hålla dem i rotation, och en brist på fett smörjmedel kan leda allt från dyra reparationer till förödande skador. Hydrauliska smörjmedel används i maskiner för att inducera tryck och bibehålla kraft. Det finns olika märken av varje smörjmedel som har olika viskositetsnivåer som innehåller olika mängder av vissa element. Maskineriet under underhåll kommer att ha en handbok som anger vilken typ av smörjmedel för att använda.
3

Applicera smörjmedlet enligt anvisningarna i handboken specificerade. Lägga för mycket smörjmedel kan göra komponenterna glida och orsaka kostsamma skador. Vissa maskinkomponenter kan behöva tas bort för att använda smörjmedel ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128798.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.