Var är bränslefilter Belägen på en Chevy Blazer ?

The Blazer är en medelstor sport utility vehicle som tillverkas av Chevrolet 1983-2005 . Även om Blazer först tillverkades med en dieseldriven motor , började Chevrolet med en bränsleinsprutning motor i alla sina modeller i 1986.This nytt bränslesystem presenterade en in - line bränslefilter , vilket innebär att bränslefiltret ligger längs bränsleledningen. Placering av bränslefiltret på en Chevy Blazer gjorts mellan 1986 och 2005 är helt enkelt en fråga om att veta var längs bränsleledningen att titta . Plats

bränslefiltret på en Chevrolet Blazer tillverkades mellan 1986 och 2005 ligger under bilen . För att komma till bränslefiltret , krypa under passagerarsidan av fordonet . Titta strax under passagerarens säten område precis framför bränsletanken .
Identifiering

Bränslefiltret kan fästas på fordonets ram via ett chassi eller en montering fäste . Bränslefiltret kan identifieras som en svart eller grå avlånga metallcylinder . Leta efter bränslefiltret att anslutas till en svart slang , bränsleledningen .
Felsökning

Enligt Chevrolet ska bränslefiltret bytas varje 25.000 miles eller så , beroende på dina körförhållanden . Några grundläggande verktyg som behövs för att byta ut bränslefiltret inkluderar en domkraft , en skruvmejsel och en skiftnyckel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128797.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.