Hur felsöker jag en CD-spelare i en 2002 Ford Ranger?

Om din 2002 Ford Ranger CD-spelare har problem att spela CD-skivor, kan det behöva felsökning. Som en bil CD-spelare åldrar, tendensen att det kommer att hoppa över eller blinka en skiva ökar felmeddelande. Vanligtvis tillskrivs damm och smuts som har samlats inne i CD-spelaren och kan korrigeras i några få steg. Saker du behöver
ren trasa
Tvättsprit
laserlinsrengörare skiva
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om CD-skivan du försöker att spela är frågan. Vänd CD till sidan utan etikett och leta efter repor eller fläckar. Rengör den med mjukt polering denna sida av skivan med en ren, luddfri trasa. Lägg till lite tvättsprit på duken om fläckar är svåra att ta bort. Efter rengöring sätter in CD: ni CD-spelaren för att se om den spelar.
2

Sätt en laserdisc linsrengörare i CD-spelaren. Väl i, kommer ljudspåret berätta vad spår att gå att starta processen rengöring av objektiv. Denna CD är utrustad med en liten borste som tar bort damm och smutspartiklar från spelarens laser lins. Under instrumentbrädan
3

Look med en ficklampa för att se om ledningsnätet på baksidan av CD-spelaren är ordentligt ansluten. Se också till att ingen av trådarna är skadade.
4

Med trucken avstängd, gå under huven och lossa den röda (positiva) batterikabeln. Efter 10 minuter, sätt tillbaka kabeln. Detta kommer att återställa din CD-spelaren tillbaka till fabriksinställningarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128778.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.