Min Honda Accord Horn tänds under nya batterier

Om Accord horn ljuder när du installerar ett nytt batteri, du behöver inte oroa dig för några mekaniska eller elektriska problem med antingen horn eller ditt elsystem. När du ansluter den nya batteriet, jorda dig det elektriska systemet när du ansluter kablarna till den negativa (svarta) terminal. Genom jordning av elektriska systemet, tillåter du elektricitet att strömma till var och en av de elektriska komponenterna i bilen, inklusive signalhornet. Om du vill stoppa din horn från tuta när du installerar ett nytt batteri, helt enkelt ta bort hornet säkring från din Accord proppskåp, vilket bryter kretsen. Bara byt ut säkringen när din nya batteriet är installerat, och allt kommer att vara i funktionsdugligt skick. Instruktioner
1

Lokalisera säkringsboxen på din Accord. I alla avtalen, är säkringshållaren med horn säkring placerad på förarsidan av instrumentpanelen, på kanten som är täckt när dörren är stängd, under ratten. Avlägsna
2

plast gjuten övertäckning av säkringsdosan. Beroende på året för din Accord, kan detta gjuten beläggning har ett inbyggt handtag för att underlätta dess avlägsnande.
3

Lokalisera säkringen tillägnad hornet. Accord säkringar är märkta med små diagram eller namn på den utrustning de fungerar. Om det här diagrammet är för liten för att se, skrapas bort eller på annat sätt frånvarande, konsultera din instruktionsbok för ett komplett schema.
4

Ta ut säkringen och ställ den åt sidan när du byter batteri. Detta kommer att minska kretsen till hornet, hindrar det från att låta så fort du ansluter jordkabeln.
5

Anslut säkringen när du har installerat din nya batteriet.
Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128764.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.