Min bil startar inte med en nyckel men började med Fjärrstart

En bil som inte startar med en nyckel, men kommer med en fjärrkontroll verkar vara en förbryllande problem men är oftast enkelt att åtgärda. Eftersom bilen kan starta, är problemet förmodligen inte en dålig starter, insprutare eller andra mekaniska problem som kommer att kosta dig hundratals dollar att fixa. Problemet är antingen med din nyckel eller med tändningslåset. Du kommer att felsöka för att hitta källan till problemet. Saker du behöver
Reservdelar bilnycklar
Visa fler instruktioner
1

Starta din bil med en extra uppsättning bilnycklar om du har en uppsättning tillgängliga. Som med alla andra nycklar, tänderna börjar att bära över tiden. Detta ändrar formen av nyckeln och kan göra den obrukbar. Detta är den mest sannolika problem om dina reservnycklar fortfarande fungerar.
2

Starta bilen med reservnycklar. Om reservnycklar också inte fungerar, då det kan vara problem med tändningslåset. En Tändningslåset har små dricksglas som läser nyckel tänder. Om någon av dessa tumlare bryts, kommer övergången läser felaktigt dina bilnycklar och bilen startar inte.
3

Vrid ratten när det vrids åt höger eller vänster. Ibland kan hjulen låsa tändningslåset. Vrida ratten i motsatt riktning kommer att fixa detta vanligt problem. Försiktigt flytta nyckeln inuti tändningslåset kan också hjälpa.
4

Kontrollera din tändningslåset för korrosion. Om du märkt att tändningslåset var överhettad innan det misslyckades, är korrosion den troliga problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128749.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.