Varför huvudet packningar Blow ?

Huvudet packningen är tillverkad av en kork , metall eller plastmaterial som sitter mellan motorns huvud och blocket. Med förbränningsmotorer , vid packningen funktioner bibehålla kompression i området ovanför kolven och för att hålla kylmedel och andra vätskor ut ur förbränningskammaren. Stark värme

Den vanligaste orsaken till att en topplockspackning blåser är stark värme . Detta kan förvränga formen på huvudet och skapa luckor eller utrymmen mellan huvudet och blocket . Att hålla en topplockspackning tätt fastskruvad på blocket är nödvändig för motorns prestanda , som är periodiskt underhåll på kylsystemet .
Knäckt Huvud

En felaktigt installerad eller tillverkas topplockspackning kan vara en annan orsak till en blåst packning . Eftersom detta kan lätt bli följden av dåligt utförande , är det en bra idé att ha det arbete som utförts i en ansedd butik . Huvudet måste installeras och dras åt i rätt mode för motorn att fungera korrekt .
Internal Combustion

Ett annat problem som kan orsaka en topplockspackning till slag är överdriven ansamling av kol i den övre delen av cylindern. Om bränsleblandning är inte rätt eller förgasaren är ur justering , kan oförbränt kol bygga upp i huvudet och orsaka stora insättningar för att bilda i topplocket . Det extra materialet kan bli överhettad och blåsa packningen om uppbyggnaden är stor . En alltför mager blandning kan vara lika menligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128741.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.