Min 2003 Chevy startar inte

Chevrolet är en rad bilar som tillverkas av amerikanska ägda General Motors Company, eller GMC. Grundat av Louis Chevrolet, köptes det av GMC 1917. Chevy Varumärket innehåller en lineup av många olika bilar, från subcompact bilar till kommersiella fordon. År 2003 fanns det påminner utfärdas för många i raden för problem som kan orsaka olyckor eller bränder och, i många fall, påverka möjligheten för Chevy att starta. Om du har en 2003 Chevy med startproblem, det finns några sannolika syndarna att utforska. Instruktioner
1

Öppna huven på din Chevy och kolla efter lösa anslutningar till batteriet eller korrosion på anslutningarna. Rengör batteriet och dra åt anslutningarna vid behov. Vrid tändningsnyckeln till "ON" läget men starta inte bilen. Instrumentpanelen ljus ska vara på. Om de inte är batteriet dräneras eller döda och behöver laddas eller bytas ut.
2

Vrid nyckeln för att starta bilen och lyssna på alla ljud Chevy avger. Inget ljud indikerar ett problem i tändningslåset. Ett klickande ljud indikerar starter är felaktig. Om du hör en knackar ljud från din motor, din bränsleledning, eller en komponent därav, påverkas. I många 2003-modeller, däribland Avalanche och Astro, var en återkallelse utfärdas för en felaktig "O" ring på bränslefiltret. Detta kan orsaka en bränsleläckage. Om bränslet läcker, kan pumpen levererar inte bilen med bränsle ordentligt, vilket gör att motorn inte startar. Det företag som ansvarar för felet i "O" ring ersätter bränslefiltret kostnadsfritt. Ring Honeywell at 800-890-2075.
3

Kontrollera dina vätskenivåer. Avsaknaden av vätska eller låga vätskor kan orsaka din Chevy att gripa och inte starta ordentligt. Det kan också orsaka extrem skada din motor bör du kunna starta bilen och köra i det tillståndet. Kontrollera att mätaren på din Chevy och lägg i en gallon bränsle. Titta på mätaren för att se om bränslenivån ändras. Chevy utfärdade en återkallelse på några 2003 SUV och pickup lastbilar för en defekt som orsakar en punkterad bränsletank även i små frontalkollision olyckor. Om du har varit i en liten Fender Bender, kan du vara läckande gas, vilket kommer att påverka möjligheterna för att bilen ska starta samt bli en brandfara.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128724.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.