Tie rod Problem

parallellstaget syfte är att vrida på hjulen , överföra makt från styrlänken i styrspindeln . Dragstänger som är slitna , kan böjd eller skadad orsaka många problem . Defekta dragstänger kan orsaka förtida slitage på andra delar som kommer att bli dyrt att reparera och kan också orsaka en förlust av styrning . Tie Rod Beskrivning
p Det finns två kompletta dragstänger på en bil , en till varje framdäcket . Dragstänger består av två delar , som kallas de inre och yttre styrstag .
Symtom

diagnostisera en dålig dragstång kan vara svårt , men en sliten slips stav är en allvarlig fråga som måste checkas ut om misstänkt . Ojämnt däckslitage mönster är en av de vanligaste tecknen på en dålig dragstång . Andra tecken på en dålig dragstång inkluderar styrning irra, glapp i styrningen , och popping och klicka tongångar under styrning .
Repair Information

Vid byte tie rod är det bäst att ersätta den inre och yttre styrstag . Även om bara en visar skador , var den andra sannolikt utsätts för större påfrestningar på grund av den andra änden är felaktig . Nya dragstänger kommer också ändra hjulinställning , göra en hjulinställning krävs efter byte av styrstag .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128723.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.