Hur ska strålkastarna ställas in på en 1994 Z71

Den 1994 Chevrolet Tahoe Z71 är en SUV utformad för att ge komfort medan du reser genom någon terräng. Resan kan vara så bekväm att förarna får glömma de stötar absorberas av Z71 kan få loss strålkastarna från sina fabriksinställningar. Det är lätt att justera strålkastarna på en 1994 Z71. Den bästa tiden på dagen att göra det tidigt på morgonen eller i skymningen så det är lätt att se balken och ändå hitta justerskruvarna i motorrummet utan extra belysning. Saker du behöver
Liten bit kartong
T-15 Torx skruvmejsel (om det behövs) katalog # 2 Phillips skruvmejsel (om det behövs) katalog tom vägg (eller garageport) katalog
Visa mer instruktioner
1

Parkera bilen på en horisontell yta ca 25 meter ifrån en tom vägg eller garageport. Se till att fronten på bilen är vänd direkt mot väggen eller dörren.
2

Slå på de låga balkar och öppna huven på bilen.
3 < p> Håll en pappskiva direkt framför de låga balkar, en sida i taget, så att ljuset kan lätt ses.
4

Justera strålkastaren som behövs för att sikta halvljuset raka ut ur strålkastaren. Använd en Torx-15 eller # 2 Phillips skruvmejsel. Valet beror på vilken växt fordonet monterades i. Flytta balken genom att vrida de två justerskruvarna. Skruven för att justera höjden på balken placeras vertikalt i hörnet där strålkastaren väggfästet uppfyller bilens ram. Skruven att justera strålen till vänster eller höger placeras horisontellt genom sidan av fästet från sidan av bilen.
5

Vänd helljusen på och justera strålen. Mät från marken upp till mitten av strålkastaren och sedan markera den tomma väggen eller garageport på en höjd 4-inches lägre än marken till centrum mätning. Justera strålarna genom att vrida justerskruvarna tills strålen är i nivå med markeringen på dörren och slog dörren rakt framför bilen så det inte skiner i vinkel.
6

Stäng huven av bilen och se till att stänga av strålkastarna för att förhindra att batteriet avlopp om bilen inte kommer att omedelbart köras.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128695.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.