Min Infiniti G35 startar inte

Den Infiniti G35 är en del av Infiniti G-serien. Infiniti är en lyxbil varumärke gjord av Nissan. Den G35 var Motor Trend bil av året för 2003 och har fortsatt att ha höga betyg år efter år. När G35 inte startar korrekt, kan det finnas flera orsaker. I många fall kan du avgöra vad orsaken är utan att betala för en professionell diagnos. Instruktioner
1

Öppna huven till G35 och kontrollera batteriet för korroderade eller lösa anslutningar. Korrosion bör avlägsnas och anslutningar åtdragna. Placera nyckeln i tändningen och vrid till "ON" läget. Om instrumentpanelen lyser inte tänds är batteriet i din G35 döda eller dräneras. Byt eller ladda batteriet vid behov.
2

Ta bort tändstiften från G35. Placera tändkabeln på en metallyta. Om du inte ser en gnista, är motorn inte antändas ordentligt och kommer att behöva bytas ut.
3

Vrid nyckeln för att starta bilen. Om du inte hör något ljud, är tändningslåset din skyldige. Ett klickande ljud indikerar att startmotorn är trasig.
4

Notera instrumentpanelen indikatorer. Om kontrollera motorn ljuset är på och din G35 är en 2003 års modell, ett problem med din motor kylsystem kan orsaka att bilen inte att starta. En återkallelse har utfärdats av Infiniti för en brist av ett kretskort i G35. Om detta villkor finns i din bil, kommer tjänsten motorn ljuset komma snart på. Bilar med felaktiga kretskort kanske inte att kunna starta och kan förlora makten medan du kör och orsaka en olycka. Kontrollera med din lokala Infiniti återförsäljare för reparation.
5

Vrid nyckeln på och av i tre sekunder och sedan tillbaka till "på." Lyssna noga till motorn. Du bör höra två sekunders lång knackar ljud. Om du inte gör det, är frågan i din bränslepump och dess komponenter. Om din G35 är en 2004 modell, kan din bränsleslang vara knäckt, vilket kan orsaka bränsleläckage eller ens en brand. En återkallelse har utfärdats för det här problemet.
P Om din bil inte har bränsle, det förmodligen inte kommer att starta. Om slangen är sprucken, kan bränslet har också problem som skickas genom bilen. Kontakta en Nissan eller Infiniti återförsäljare för att få information om att få din bränsleslangen ersätts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128691.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.