Hur man installerar ett batteri i en BMW 325xi

BMW 325xi bil batteri har två viktiga funktioner som de flesta moderna fordon idag. Först är att leverera ström som behövs för att veva och starta bilens motor. Andra är att leverera ström till bilens färddator för bilen att behålla inställningarna programmerats av bilens ägare. Inställningar som sits och spegelpositioner föredras av bilens ägare kan programmeras och hämtas med bilens dator. Bilens batteri kommer så småningom behöva bytas ut. Du behöver ett kit minne besparing för bilen att behålla bilens ägare inställningarna efter batteribyte. Saker du behöver
Batteri minne sparare kit
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
stjärnskruvmejsel (lång) katalog Nytt batteri med ventilationsröret kit
Visa fler instruktioner

1

Öppna minnet sparare kit. Anslut 9 volts batteri ingår i satsen in till minnet sparare. Kontrollera att minnet spararen grönt ljus om den är tänd byter 9 volts batteri om minnet spararen grönt ljus inte har vänt på.
2

Öppna förardörren på bilen. Sätt in minneskortet sparare i bilens cigarettändaruttag i mittkonsolen av bilen. Addera 3

Öppna bilens bagageutrymme och dra öppna batterifacket placerad på höger sida av bålen.
4

bort den negativa kabeln från batteriets stolpen med hjälp av hylsnyckel och 10mm hylsa för att lossa bulten på den negativa kabelns klämma.
5

Ta bort det röda skyddslocket av den positiva kabeln. Ta den positiva kabeln från batteriets stolpen med hjälp av hylsnyckel och 10mm hylsa för att lossa bulten på den positiva kabelns klämma.
6

bort bilens batteri klämma, som ligger på den negativa sidan av batteriet, Använd Phillips skruvmejsel för att lossa och ta bort dess skruv.
7

Skjut batteriet något till baksidan av bilen för att få tillgång till batteriets ventilationsröret lokaliseras på den positiva sidan av batteriet. Koppla loss batteriets ventilationsröret från bilens röret genom att dra batteriets ventilationsröret från dess kontakt.
8

Dra ut batteriet ur bilens batteri facket med batteriets handtagen.
9

Anslut det nya batteriet är ventilationsröret till bilens röret först innan du installerar det nya batteriet till facket. Anslut ventilationsröret till batteriet.
10

tillbaka bilens batteri klämma med stjärnskruvmejsel för att dra åt klämman s skruv. Se till att det nya batteriet är säkrad i sitt fack.
11

in positiva kabelns klämma till batteriets positiva inlägg. Dra åt klämman s bulten med hylsnyckel för att fästa kabeln till batteriet. Återgå pluskabeln skyddskåpa.
12

Sätt i den negativa kabelns klämma till batteriets negativa pol. Fäst kabeln till batteriet genom att dra åt klämman s bulten med hylsnyckel.
13

Stäng batteriluckan och stäng bilens bagageutrymme.
14

Starta bilen att kontrollera det nya batteriet. Om bilen startar, ta bort minnet sparare från bilens cigarettändaruttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128616.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.