Hur man bygger Wooden Car Ramper

Bil ramper är en av de viktigaste verktygen som krävs för att arbeta med bilar och lastbilar runt om i världen. De fungerar genom att tillåta en individ att köra sin bil upp på upp på en upphöjd plattform för att skapa en fungerande utrymme under fordonet. Medan bil ramper kan köpas från någon auto delar butik, kan du även bygga din egen i trä för att spara besväret att hyra och transport av en ramp. Trä bil ramper kan användas för alla typer av fordon, och kan byggas ut i alla typer av trä. Saker du behöver
2-av-10 timmer
Arbetshandskar
Skyddsglasögon
Måttband
Pencil
vinkelhake
Cirkulära sågar
Handhållna borr
Träskruv (3 inches lång) katalog trälim
Visa fler instruktioner
1

Plocka upp minst 30 meter 2-av-10 tums timmer, antingen behandlade eller obehandlade. Märk bitarna med penna och måttband vid längder på 24 inches, 36 inches, 48 ​​inches och 60 inches. Gör två av varje av dessa längder, och använda överblivet material att skära två proppar, 2-3 inches i höjd, som kommer att montera på de färdiga ramper.
2

Sätt på arbetshandskar och skyddsglasögon. Justera djupet för cirkelsåg till knappt skära genom 2-tums material. Placera plankorna på plana områden och skär bitar längs blyertsmarkeringarna. Håll ett fast tag den motsatta kanten av de bitar av du skär så att bladet inte fånga när du skär träet.
3

Placera 60-tums långa sektioner sida vid sida. Center den 48-tums bitar ovanpå de 60-tums bitar så att sidorna och bakåt laguppställningen. Limma trä plankor tillsammans och sänka 3-tums träskruvar längs plankorna, ungefär var 3-4 inches isär. Upprepa processen för varje rad av rampen, arbeta dig upp till den kortaste längden av trä för att skapa en slags halv trä pyramiden.
4

Placera skrotstyckena ovanpå ramperna. Limma och skruva fast dem på plats för att montera dem på toppen av ramperna vid kanten där bitarna alla möts upp som proppar. Låt limmet minst 24 timmars torktid innan du använder ramperna för alla typer av fordon.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128599.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.