Hur man registrerar en högerstyrd bil i USA

Höger-drive bilar används i Storbritannien, Japan, Indien och andra länder där fordonen färdas på vänster sida av vägen. Även förbjudna i vissa länder där fordonen färdas på höger sida av vägen, kan höger-fordon köras lagligt i USA om det är korrekt registrerade. Justera till att köra på höger sida av vägen kan ta lite övning, men den färdighet är oftast inte svårt att förvärva. Den US Postal Service använder höger-fordon för postutdelning. Annars är de sällsynta i USA. Instruktioner
1

Lokalisera lokala kontoret för motorfordon avdelning för staten i vilket du vill registrera bilen. Avdelningen ansvarar för tillstånd, licenser och fordonets registernummer i staten.
2

Gå kontoret, skaffa ett formulär fordonsregister, och fylla ut den helt. Vissa stater tillåter dig att ladda ner blanketten från institutionens hemsida. Varje stat har en annan form. I New York, till exempel, kallas det formulär MV-82.
3

Slå i form tillsammans med en kopia av titeln för att visa att du är ägare av fordonet. De flesta stater kräver ägaren att vara den person som registrerar fordonet. Beroende på skick, du kan också behöva ha bilen passerar ett utsläpp test innan det kan registreras.
4

Visa bevis på att du är en juridisk person med hemvist i den staten och är juridiskt kunna köra där. Ett körkort som utfärdats av staten oftast gör. Bevis på uppehållstillstånd även kan omfatta två eller flera elräkningar i ditt namn skickas till en adress i staten.
5

betalar anmälningsavgifter och avgiften för utsläpp testet, om det behövs. Placera en kopia av anmälningsblanketten i bilens handskfack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128584.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.