Bilen Remote Starter startar inte

Bil avlägsna förrätter är lyx eftermarknaden uppgraderingar som gör att fordonets användare att starta sin bil eller hålla motorn igång utan nyckel i tändningslåset. Som ett resultat, kommer de som väljer detta alternativ för deras fordon att kunna starta och värma upp sin bil under vintermånaderna utan att behöva gå utanför i de iskalla temperaturer. Många avlägsna startpaket har även bonusmaterial, såsom att kunna fjärrstyra öppna bagageluckan, eller andra säkerhetsfunktioner, såsom en uppgraderad larmsystem. Saker du behöver
Volt-mätare
Nya batterier
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera batteriet i starter och den mottagande enheten. Mest avlägsna förrätter har en LED-ljus display som visar att batteriet driver Keyless starter ordentligt. Ett dåligt batteri är ofta en av de främsta orsakerna till avlägsna förrätter att sluta fungera. Om fjärrkontrollen startmotorn har nyligen installerats och det har inte fungerat alls, då du kan ha ett större problem än batterierna.
2

Sätt ditt tändningsnyckeln i bilens tändning, men stäng inte på fordonet. Tryck den fjärrstyrda startmodulen knappen för att starta upp fordonet. Om det börjar med nyckeln i tändningslåset, då din bil troligen har en startspärr i nyckeln. Startspärrsystemet är ett litet mikrochip som implanteras i vissa modeller "nycklar sedan början av 2000-talet. Ring återförsäljaravtalet av fordonet och be om delar avdelning för att bekräfta att nyckeln faktiskt har en startspärr installerat i den. Om så är fallet, installera en transponder enhet tillsammans med din fjärrkontroll starter mottagare rutan för att kringgå säkerhetssystemet.
3

Tryck på startknappen på fjärrkontrollen startmotorn en gång när man står direkt bakom fordonet . Många avlägsna förrätter erbjuder diagnostiska koder, vilka signaler baserade på den blinkande av bakljusen och pauser i mellan. Diagnostiska koder omräknas i tillverkarens bruksanvisning för den avlägsna starter. Diagnostiska koder kan ofta tala om för användaren om det finns ett kabeldragning problem eller en trasig säkring.
4

Ta bort paneler under bilen så att du kan kolla trådarna i den mottagande enheten. Använd en voltmeter för att kontrollera alla de anslutningar, skarvar eller lod så att du kan se om någon av kablarna inte är korrekt anslutna. Anslut alla kablar som inte får någon spänning eller några kablar som är lösa.
5

Test bilbatteriet. Även om fjärrkontrollen startmotorn fungerar korrekt, att bilen fortfarande inte fungerar utan tillräckligt av en laddning i batteriet. Försök starta bilen med din vanliga tändningsnyckeln. Om det fortfarande inte startar, har en vän eller närliggande bilist ge dig ett hopp med startkablar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128572.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.