Kohler Magnum 13 HP Motorspecifikationer

Den Kohler Magnum motorn är en produkt av motorerna företagets Kohler, en division av Kohler Company. Den producerar fyra-cykel, med gnisttändning. Motorerna har en effekt som sträcker sig från så lite som fyra hästkrafter till 31 hästkrafter, vilket är den effekt för dess tvilling-cylindriga motorer. Den Kohler motorn är välkänt på marknaden för sin hållbarhet och tillförlitlighet. Grunderna

Denna motor kan användas för att köra diverse utrustning för entreprenörer, industriellt bruk och även på gården när du kör utrustning som verktyget traktor och fordon, matare, bal chopper, två hjul traktor och transportören. Det finns några specifikationer på Kohler magnum 13 hk som gör det mycket användbart och tålig.
Specifikationer

Motorn i Magnum 13HP är en encylindrig, luft -kyld motor som har fått en maximal effekt på 13 hästkrafter vid 3.600 rpm. Motorblocket är tillverkad av aluminium och cylindrarna är fodrade med gjutjärn. Hållbarheten av denna motor kommer från användningen av en överliggande kam på en lång horisontell axel. Den borrning och slaglängd av motorn mäter 3,6 inches och 2,6 inches, respektive, vilket ger en cylindervolym på 426cc. Den maximala vridmoment på denna motor är 21,2 lb.ft. vid maximalt varvtal. Motorn mäter 13.41 x 19.8 x 17.7 inches och har en torrvikt av 88 pund. Den använder bensin som sitt bränsle, och kompressionsförhållandet är 8,5:1. Den använder fullt tryck eller fullflödesfilter smörjning. Oljan kapaciteten är 2 liter.
Övriga

högre kompressionsförhållande och högre verkningsgrad i motorn tillhandahålls genom användning av en överliggande ventil teknik . Systemet ger mer effekt och samtidigt minska förbrukningen av bränsle och olja på samma gång, och därigenom förbättra kylsystemet. Det är billigt att hantera eftersom den inte har någon kolavlagringar. Den har fått hydrauliska ventillyftare som är olja-trycksatt så att tryckstängerna alltid hålla kontakt med vipparmarna. Den har en ventil tåg som inte kräver något underhåll. Denna motor har en full-tryck smörjsystem som ger kontinuerlig smörjning till de speciella motordelar även på en 25-graders vinkel i drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128560.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.