Hur man tar bort Windex kemiska lukt inifrån ett av bil

Lukten av Windex eller andra rengöringskemikalier kan göra människor mer dygdiga. Forskare vid Brigham Young University genomförde en studie under 2009 som tyder på att människor är mer rättvis och generös när de luktar lukter från rengöringsmedel medan i ett rum som nyligen spritzed med fönsterputsare. Men om du hittar lukterna av kemiska rengöringsprodukter offensiv, kan du ta några steg för att eliminera dem och undvika dem i framtiden. Saker du behöver
Bakning Lukt soda
neutraliserande bespruta
Doftande bil luftrenare
Vinäger
Sprayflaska
Visa fler instruktioner
1

Luft ut bilen genom att köra luftkonditioneringen i 10 minuter, eller öppna fönstren under minst fyra timmar. Lukt från kemiska rengöringsmedel bränna bort ganska snabbt. Detta kan vara tillräckligt för att låta Windex lukten försvinna på egen hand.
2

Neutralisera lukt genom att placera en öppen låda med bakpulver på golvet i den främre delen av bilen och spraya en lukt neutraliserande sprej inne i hela bilen. Undvik att spraya direkt på fönstren eftersom det kan strimma eller dimma av ren fönstren.
3

bort bakpulver innan du kör bilen för att undvika bakpulver spill på mattan. Om det är oavsiktligt spills, kommer det sopa eller dammsuga upp lätt.
4

Byt Windex lukten med en annan lukt genom att hänga en doftande bil luftrenare på backspegeln, eller använda den typ av luftrenare som är utformad för att klämma på bilens luftventil. När du slår på värmen eller luftkonditioneringen, det blåser en lätt doft genom bilen. Den luftfräschare kommer att täcka eventuella återstående obehaglig lukt med en annan, mer naturlig doft som du kan hitta mer tilltalande.
5

förhindra framtida Windex kemiska dofter genom rengöring med naturliga produkter. En blandning av en del vinäger och två delar vatten som har hällts i en sprayflaska kan användas för att rengöra fönster, de flesta inre ytor bil och klädsel. Spraya inte på läder. Ättika har en svag doft, men en del tycker att det är mindre kränkande än kommersiellt framställda fönsterputsare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128542.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.